THERAPEUTISCH COACH

met hart en ziel


Inge Kroesen
Therapeutisch coach
met hart en ziel

Over mij

Ik maak graag het verschil. Hoe? Door in te zetten wat jou nu ondersteunt, in afstemming op jouw proces, zodat kan gaan bewegen wat vast zit en het leven weer wat lichter voor je wordt.

Hoe is mijn eigen ontwikkelproces eigenlijk gelopen? 
Mijn eigen ontwikkeling kreeg voor het eerst een enorme boost door het boek 'De man die naar paarden luistert' van Monty Roberts. Ook als je niets met paarden hebt, is dit boek een aanrader! Het lezen ervan bracht mij op ontdekkingsreis; ik wilde alles weten over natuurlijk paardengedrag en ben opleidingen gaan volgen in Amerika en Engeland. Ik leerde heel veel over mezelf via de paarden, raakte intrinsiek gemotiveerd om mezelf te ontwikkelen en ging ook paarden inzetten voor de ontwikkeling van andere mensen. Zo ontstond de workshop Het paard als spiegel. Tussen 2002 tot 2024 heb ik met mijn bureau 3PK insight inside vele zakelijke klanten ontvangen voor de workshop Het paard als spiegel, vaak in samenwerking met fijne collega's. De term 'paardencoaching' bestond in 2002 overigens nog niet. Tussen 2007 en 2019 heb ik met het 3PK Kennishuis voor Paardencoaches superleuke opleidingen, evenementen en verdiepingsdagen georganiseerd en een bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van het jonge vakgebied. In 2014 verscheen mijn boek Coachen met Paardenkracht en twee jaar later de kaartenset voor paardencoaches. Ik vind leren erg leuk. In 2009, ik was bijna 40, ben ik nog gestart met de Hbo-opleiding Toegepaste Psychologie. Om meer van betekenis te kunnen zijn voor mensen met chronische problematiek heb ik in 2021 de opleiding IEMT gevolgd en werd ik gecertificeerd IEMT-practitioner. In 2022 heb ik de opleiding Advanced IEMT Practitioner met succes afgerond.

De naam 'Missie 22' verwijst naar mijn persoonlijke missie.
Het gaat over wat ik te doen heb in dit leven, wat ik wil bijdragen en wat uit mijzelf voortkomt, vanuit flow. Het getal 22 is berekend door een numeroloog op basis van mijn geboortedatum. Mensen met missie 22 hebben als taak anderen te begeleiden in hun ontwikkeling tot hun ware zelf. Ik mag jou beter kennis laten maken met jezelf, je kern, je ziel en je zielsbestemming. Wie ben je in essentie? Dat kan overigens gewoon met twee benen op de grond.

Via het icoontje van LinkedIn hieronder kom je op mijn profiel en krijg je een goed beeld van mijn achtergrond. Hier vind je ook meerdere referenties.

Inge Kroesen begeleidt mensen met diverse persoonlijke problematiek, die toe zijn aan verandering en lichter willen leven, dicht bij zichzelf, liefdevoller.
Zonder oordeel, met impact.

Contact

Blazeveldweg 6
5076 PS Haaren

06-52045532
inge@missie-22.nl


KvK: 17118873
BTW ID-nummer:
NL001748364B40

Privacy verklaring