Deze workshop gaat in verband met de Coronapandemie op een later moment door. Wil je op de hoogte blijven, stuur ons dan een berichtje.

Speciaal voor vrouwen in de overgang organiseer ik een workshop met inzet van paarden. Thema is: terug in verbinding. Hieronder lees je waarom.


We zijn voortdurend in ontwikkeling. Ik geloof dat de Overgang een nieuwe levensfase inluidt die bedoeld is om jezelf als persoon verder te ontwikkelen; van een dienstbaar leven voor anderen naar een dienstbaar leven voor jezelf. In deze levensfase ontdekken vrouwen vaak dat zij door alle zorg voor anderen de verbinding met zichzelf verloren zijn. Het is de bedoeling van de Overgang dat je terugkeert naar jezelf, je eigen kern, om van daaruit de verbinding te maken met je omgeving. Ik zie de Overgang dan ook als het ultieme transitieproces waar we als vrouw op middelbare leeftijd doorheen gaan.


Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het tijd voor een ontmoeting met een paard! Via het contact met het paard kom je weer meer en meer in contact met jezelf. Je ervaart direct wat wel werkt en wat niet, hoe snel je terugvalt in oude patronen en hoe fantastisch het voelt om werkelijk trouw te zijn aan jezelf. Daar word jij gelukkiger van, daar wordt je omgeving gelukkiger van!


Details

Wanneer? Zodra het weer kan, je kunt vrijblijvend je interesse aan mij bekend maken
Hoe laat? Van 9:30 tot 12:00 uur
Waar? Stal De Blokhoeve in Vught
Deelnamekosten? € 75,-
Hoeveel? 3 tot 6 deelnemers
Interesse? Stuur een mail naar inge@missie-22.nl of vul het contactformulier in