Over mij 

Ik wil graag het verschil maken in jouw ontwikkelproces. Door datgene in te zetten wat jou nu ondersteunt, vanuit het niveau waarop jij je nu bevindt (groen of rijp), zodat kan gaan bewegen wat vast zit en je een stap dichter bij je bestemming komt.


Hoe is mijn eigen ontwikkelproces eigenlijk gelopen? Ik had vroeger geen duidelijk beeld wat ik wilde doen als ik later groot zou zijn. Zoals zoveel mensen, koos ik studies op basis van de keuze die mijn vriendinnen maakten. Mijn eigen ontwikkeling kreeg voor het eerst een enorme boost door het boek 'De man die naar paarden luistert' van Monty Roberts. Ook als je niets met paarden hebt, is dit boek een aanrader! Het lezen ervan bracht mij op ontdekkingsreis; ik wilde alles weten over natuurlijk paardengedrag en ben opleidingen gaan volgen in Amerika en Engeland. Ik ontdekte dat paarden me een spiegel voorhielden, raakte intrinsiek gemotiveerd om mezelf te ontwikkelen en ging ook paarden inzetten voor de ontwikkeling van andere mensen. Zo ontstond de workshop Het paard als spiegel. De term 'paardencoaching' bestond in 2004 overigens nog niet. Ik wilde vervolgens ook meer weten over het natuurlijke gedrag van mensen en startte met de Hbo-opleiding Toegepaste Psychologie toen ik bijna 40 was. Aangevuld met diverse cursussen en workshops op gebied van coaching voel ik me inmiddels een complete coach met een rijke toolkit om mee te werken. Om ook van betekenis te kunnen zijn voor mensen met verwerkingsproblematiek, heb ik in 2021 de opleiding IEMT gevolgd en ben ik gecertificeerd IEMT-practitioner. In 2022 heb ik de opleiding Advanced IEMT Practitioner met succes afgerond.


De naam 'Missie 22' verwijst naar mijn persoonlijke missie.
Het gaat over wat ik te doen heb in dit leven, wat ik wil bijdragen en wat uit mijzelf voortkomt, vanuit flow. Het getal 22 is berekend door een numeroloog op basis van mijn geboortedatum. Mensen met missie 22 hebben als taak anderen te begeleiden in hun ontwikkeling tot hun ware zelf. Ik mag jou beter kennis laten maken met jezelf, je kern, je ziel en je zielsbestemming. Wie ben je in essentie? Dat kan overigens gewoon met twee benen op de grond.


Via het icoontje van LinkedIn onder mijn foto links kom je op mijn profiel en krijg je een goed beeld van mijn achtergrond. Hier vind je ook meerdere referenties.