Silent Eyes Coaching®

Je kunt je verleden niet veranderen, wel de impact ervan in het heden. 

Met Silent Eyes Coaching® verwerk je traumatische gebeurtenissen en ingrijpende ervaringen zonder dat je er met mij over hoeft te praten of het verleden hoeft op te rakelen. 

"In slechts enkele minuten wordt de emotie losgekoppeld van de nare ervaring en blijft slechts de herinnering over, zonder enige belemmering. Wat een rust."  Ellen 


Silent ~ soms is erover praten te pijnlijk of heb je de woorden niet
Eyes ~ het maken van oogbewegingen is de sleutel tot heling en verwerking


Vervelende gevoelens zoals boosheid, verdriet, verlies, teleurstelling, angst, schaamte, schuld, stress, minderwaardigheid of somberheid hebben we allemaal wel eens. Heb je er echter regelmatig last van en word je door je intense gevoelens of gedachten belemmerd in je leven, dan is de kans groot dat je 'iets ouds' mag verwerken. Ik kan je hierbij helpen.

Met Silent Eyes Coaching® verwerk je traumatische gebeurtenissen en ingrijpende ervaringen zonder dat je er met mij over hoeft te praten of het verleden hoeft op te rakelen. Je geeft jezelf de kans om je wonden te helen en vrij te worden van pijn. Je leven wordt lichter en je ervaart een nieuwe vrijheid. 


Tarief en locatie: 

Een kennismakingssessie van 15 à 20 minuten is gratis.

Een gewone sessie kost € 75,- ex btw en duurt ongeveer een uur.

Locatie is Blazeveldweg 6 in Haaren.


Neem contact op voor een vrijblijvende, gratis kennismaking en ontdek meteen of Silent Eyes Coaching® ook verlichting voor jou kan brengen. 

Wetenschappelijke kennis over neurologische processen (wat gebeurt er in het brein?) vormt de basis van de helende werking van oogbewegingen.

Effectief in te zetten bij diverse emotionele, mentale en fysieke klachten; overmatige stress, burn-out, depressie, slapen, angst, boosheid, frustratie, zelfbeeld, zorgen / piekeren, verdriet, rouw, schuld, schaamte.