Jouw unieke reis

Geen mens is hetzelfde. Elk coachtraject zie ik als een unieke reis waarin we samen de route uitstippelen die jou brengt waar je naartoe wilt. Op jouw unieke reis naar de beste versie van jezelf zetten we in wat werkt. De afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende werkvormen die ik toepas in de coaching. Dit maakt mij een complete coach. Ik heb een paar persoonlijke favorieten.


(Systemische) paardencoaching
In de interactie met een paard wordt de onderstroom zichtbaar en wordt duidelijk wat op dit moment prioriteit heeft in je ontwikkeling. Paardencoaching is gericht op het vergroten van bewustwording en inzicht en zet de beweging in gang. Systemische paardencoaching is een familieopstelling met paarden met als doel terugkerende patronen en dynamieken (loyaliteiten) in beeld te brengen en daarmee de weg vrij te maken naar je eigen leven. Het paard leidt de opstelling door daar te bewegen waar de systeemdruk het grootst is.


Silent Eyes Coaching® op basis van Integral eye movement therapy

Voor het verwerken van traumatische gebeurtenissen en ingrijpende ervaringen zonder dat je er met mij over hoeft te praten. Gevoelens zoals angst, boosheid, stress, schaamte en schuld worden getransformeerd.  


Optie-opstellingen
Deze werkvorm is ideaal als je een keuze wil maken en er met behulp van analyse en argumenten niet uit komt. In deze werkvorm ervaar je de wijsheid van je lijf en kom je in contact met je intuïtie.


Tijdlijn
De tijdlijn is een combinatie van storytelling en coaching met hulp van paarden. Bij de tijdlijn ga je na welke gebeurtenissen in je leven van waarde zijn geweest voor wie je nu bent en waar je nu staat. Met behulp van de tijdlijn komen we erachter wat er uit het verleden nog invloed heeft op het nu waardoor jouw ontwikkeling stagneert.


Wet van aantrekking
De focus bij deze werkvorm ligt op datgene wat je aan wilt trekken in je leven. Bereid je voor op wonderlijke toevalligheden die zich daarna manifesteren in je leven.


Afspraak maken? Neem contact met me op.